Om oss

Företagspresentation

Venos tillverkar och säljer nya typer av båtsliper av polyetenplast. Företaget startade sin verksamhet hösten 2013 med presentationen av den första båtslipsmodellen.

Personliga upplevelser av att bo och campa vid havet satte fart på utformningen av Venos båtsliper. Vårt mål var att utveckla en båtslip som inte rostar eller ruttnar när den står i vatten och som inte har några rörliga eller lätt krossade delar. Eftersom vinterförvaring av båtar ökar driftskostnaderna för båten, ville vi hitta en sliplösning som även skulle göra det möjligt att vinterförvara båten. Utöver allt detta ville vi att våra produkter skulle vara tillgängliga för alla konsumenter. Vår docka måste vara rimligt prissatt, lätt att installera och lätt att hantera. Att förvara båten vid kajen är också en miljövänlig handling.

Venos båtsliper har hittat sin form som ett resultat av lång utveckling och testning. Vår produktfamilj växer också hela tiden. Vi utvecklar något nytt, så feedback från våra kunder är av största vikt för oss. Vi vill spara tid, kraft och pengar för båtfolket. Lär känna våra produkter och berätta om vi har lyckats.

Hälsningar,

Karri Kaasinen

Venos Oy